Möten

Vi träffas i Gästabudssalen, Hartwickska huset, Sankt Paulsgatan 39 A. (Se bilder längre ner på sidan). Alla möten startar kl 1830, om annat ej anges. Lokalen är öppen från kl 1800. Kaffe och kaka till självkostnadspris.
Frågor besvaras av  Jan Larsson 08-775 99 44 eller på e-post: km@janivar.se

Möten 2021

Våren 2021

Med anledning av den pågående pandemin vill styrelsen i Stockholm meddela att vi tills vidare är tvungna att ställa in alla medlemsaktiviteter på obestämd tid. Vi hade planerat för en aktiv vår 2021 men inser att inte ens vi kan förutse framtiden. Därför vill vi be alla medlemmar och följare att ha tålamod, stanna kvar som medlemmar i föreningen och hålla koll på vår hemsida här för mer information.

Hösten 2021

Styrelsen i Stockholm hoppas att vi skall kunna dra igång mötesverksamheten igen under hösten 2021. Vi har bokat vår vanliga lokal vid fyra tidpunkter och har en rad intressanta föredrag på gång, men vi kommer inte att avisera mötenas innehåll förrän vi vet om de verkligen kan genomföras. Vi hoppas återkomma i augusti med klara besked.

Vi tänker oss att starta hösten med årsmötet:
25 september OBS! tiden kl. 14,00, en lördag, alltså tänkt årsmöte.

Övriga datum som är tänkta, se nedan. Dessa möten kommer att starta kl. 18,30:

19 oktober: Föredrag innehåll ännu okänt

16 november: Föredrag innehåll ännu okänt

7 december: Föredrag innehåll ännu okänt

Välkomna!

Mötenas innehåll och föredragshållare kan komma att ändras. Kontrollera gärna aktuellt program här på vår hemsida.

Till Hartwickska huset kommer man enklast med T-banan, gå av vid station Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan. När man kommer ut på Torkel Knutssonsgatan går men till vänster, sedan ligger Sankt Paulsgatan som första tvärgata till vänster. Ingången till Gästabudssalen är från gatan.

Hartwickska huset:

Hartwickska huset

Hartwickska huset

 

Bilder från medlemsmöten 2017 och 2018