Möten

Vi träffas i Gästabudssalen, Hartwickska huset, Sankt Paulsgatan 39 A. (Se bilder längre ner på sidan). Alla möten startar kl 1830, om annat ej anges. Lokalen är öppen från kl 1800. Kaffe och kaka till självkostnadspris.
Frågor besvaras av  Jan Larsson 08-775 99 44 eller på e-post: km@janivar.se

Möten våren 2021

Stockholmsavdelningen våren 2021

Med anledning av den pågående pandemin vill styrelsen i Stockholm meddela att vi tills vidare är tvungna att ställa in alla medlemsaktiviteter på obestämd tid. Vi hade planerat för en aktiv vår 2021 men inser att inte ens vi kan förutse framtiden. Därför vill vi be alla medlemmar och följare att ha tålamod, stanna kvar som medlemmar i föreningen och hålla koll på vår hemsida här för mer information.
Nästa planerade aktivitet blir Stockholmsavdelningens årsmöte som vi verkligen hoppas kunna genomföra så snart som möjligt, förhoppningsvis under senvåren 2021. Så snart vi vet när årsmötet kan genomföras kommer vi att avisera detta på hemsidan. Det går också att ta kontakt med någon i styrelsen via telefon.

Välkomna!

Mötenas innehåll och föredragshållare kan komma att ändras. Kontrollera gärna aktuellt program här på vår hemsida.

Till Hartwickska huset kommer man enklast med T-banan, gå av vid station Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan. När man kommer ut på Torkel Knutssonsgatan går men till vänster, sedan ligger Sankt Paulsgatan som första tvärgata till vänster. Ingången till Gästabudssalen är från gatan.

Hartwickska huset:

Hartwickska huset

Hartwickska huset

 

Bilder från medlemsmöten 2017 och 2018