Jubileumsåret 2013

God fortsättning på jubileumsåret 2013!

Du har väl noterat och bokat in årets viktiga händelser?

➢    Årsmötet i Halmstad 4 maj
➢    Jubileumsresa till Istanbul 5 maj
➢    50-årsjubileum den 24 augusti

Huvudstyrelsen har hållit årets första styrelsemöte i Göteborg den 2 februari, där vi bland annat behandlade ansökningar från vår dokumentationsfond. Dokumentationsfonden, förträdd av Lennart Bornmalm, presenterade ansökningarna och fondens förslag till beslut.

Vid diskuterade även huvudstyrelsens arbetsuppgifter och fördelningen av uppgifterna. Detta för att få en kontinuitet i styrelsearbetet och på sikt fördela ansvaret på flera personer.

50-årsjubileets program börjar bli klart, men ännu fattas några pusselbitar. Jubileumsboken är på kommande. Har avdelningen, eller de gamla kretsarna något material som ni önskar ska finnas med så är det viktigt att meddela detta till Tomas Johannesson snarast.

Vårt samarbete med norska NSS fortsätter och Klubb Maritim kommer även i år att delta på föreningens årsmöte, vilket, enligt uppgift kommer att hållas i Bergen. NSS fyller dessutom 40 år i år, vilket vi givetvis uppmärksammar.

Styrelsen beslöt att under 2013 kommer vi inte att hålla någon ordförandekonferens. Orsaken till detta är att vi, detta jubileumsår, satsar på jubileet i Helsingborg.

För att sprida information om föreningens verksamhet kommer vi även i år att delta på bland annat följande evenemang:

➢    Allt för sjön i Stockholm
➢    Varvsforum i Landskrona
➢    Bokmässan i Göteborg

Nästa styrelsemöte hålls den 6 april, platsen är inte spikad. Det blir antingen Halmstad eller Göteborg.

Kom ihåg att motioner till årsmötet skall vara inlämnade två månader före, så sista inlämningsdag är den 4 mars. Så har du någon bra idé, tveka inte, utan sänd in ditt förslag.

Vi ses på våra aktiviteter!

Ålandshälsningar,

Per Lycke

Det här inlägget postades i 2013. Bokmärk permalänken.