Planering inför årsmötet

Huvudstyrelsen har hållit möte i Oxelösund 24 mars. Tyvärr hade ordförande Per Lycke sjukmönstrat och låg till kojs på Åland.

Mötets huvudpunkt var allt inför kommande årsmöte i Oxelösund 5 maj. Styrelsen jobbade igenom alla frågor och rapporter till årsmötet. Oxelösundsavdelningen informerade om årsmötets upplägg och program samt presenterade sin vision 2015 med idéer för Oxelösundsavdelningen och Klubb Maritim i stort.

Arbetet med PR-frågor fortsätter för fullt, där styrelseledamöterna är aktiv på olika sätt i denna viktiga framtidsfråga. Arbetet inför jubileumsåret pågår och ett kommande huvudstyrelsemöte kommer att förläggas till Helsingborg.

Ordförande kommer att representerar Klubb Maritim på Norsk Skipsfartshistorisk Selskap årsmöte i Farsund 2-3 juni. Ordförandekonferensen är preliminärt planerad till 15-16 september ombord på Birka Paradice. Programmet är klart till årsmötet.

Väl mött till årsmötet i järnstaden Oxelösund den 5 maj!

För styrelsen
Anders Nilsson
vice ordförande

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.