Bok av Rooney Asplund


Framsida och baksida på boken.

Rooney Asplund, medlem i Klubb Maritim Stockholm, är en mycket flitig bidragsgivare till våra bildspel. Nu har Rooney skrivit en bok om sitt sjömansliv, boken kommer ut sommaren 2017. Är du intresserad av att köpa boken går det att göra direkt från Rooney. Så här skriver handen 1 juni:

”Denna bok kommer snart att tryckas av Wasa grafiska i Bromma. Om ni är intresserade av att köpa boken så får ni sätta in 290:- på mitt nya personkonto 490909-0013 (Nordea = clearing nr 3300). Då skickas boken till er förhoppningsvis kring midsommar. Om ni vill hämta den hemma i Bromma t ex så är den 40:- billigare. (Portot).

Ett rederivykort från Saléns får man med som bokmärke. (Ni anar inte hur mycket antikvariaten tar för rederivykort).

Boken innehåller lite över 300 sidor i A5-format och har stor text och många bilder. Bokens titel blev: En lång sjömans korta karriär på haven. En berättelse från A till Ö, eller två nyanser av grått….

Jag har gått förbi förlagen (bromsklossarna) och betalar allt själv. (Det här blir spännande).

OBS: Jag tänkte inte på att det bara är plats för 12 tecken när man gör inbetalning direkt till bankkonto. Skriv ert namn och lämna sedan adressen via Facebook, messenger eller SMS på nr 070 5588040 som även fungerar att swisha på. Ring gärna på numret om ni har fler frågor.  M v h, Rooney.”