Böcker av Rooney Asplund

Ny bok 2019

Fram- och baksida av boken.

Rooney Asplund har skrivit en ny bok om sitt sjömansliv, utgiven 2019. Så här skriver han om sin bok:

”Bok nummer 2 är klar och fick namnet: En lång sjömans irrande mellan och på kanalerna.

Bok nummer 1 blev lite av en succé och det gör att min nya bok verkar vara lättsåld. De som har läst min första bok frågar bara om priset på den nya. Postnord har höjt portopriset från 45:- till 59:- så jag får anpassa mig lite.

Hämtpriset är 255:- och för att få hem den i postlådan kostar det 295:-  Ni som bor utomlands får lägga till ytterligare 40:- .  Om ni vill köpa både bok 1 och 2 så kan ni få båda för 455:- och då står jag för portot.

Ni kan nå mig på 070-5588040. Där fungerar det att betala med swish. Man kan också föra över pengar på mitt personkonto 490909-0013. Glöm inte att förse mig med er adress. Jag har även en mailadress  49rooney@telia.com  Välkomna med en beställning.

M v h Rooney.”

Rooney Asplunds första bok


Framsida och baksida på boken.

Rooney Asplund, medlem i Klubb Maritim Stockholm, är en mycket flitig bidragsgivare till våra bildspel. Nu har Rooney skrivit en bok om sitt sjömansliv, boken kommer ut sommaren 2017. Är du intresserad av att köpa boken går det att göra direkt från Rooney. Så här skriver handen 1 juni:

”Denna bok kommer snart att tryckas av Wasa grafiska i Bromma. Om ni är intresserade av att köpa boken så får ni sätta in 290:- på mitt nya personkonto 490909-0013 (Nordea = clearing nr 3300). Då skickas boken till er förhoppningsvis kring midsommar. Om ni vill hämta den hemma i Bromma t ex så är den 40:- billigare. (Portot).

Ett rederivykort från Saléns får man med som bokmärke. (Ni anar inte hur mycket antikvariaten tar för rederivykort).

Boken innehåller lite över 300 sidor i A5-format och har stor text och många bilder. Bokens titel blev: En lång sjömans korta karriär på haven. En berättelse från A till Ö, eller två nyanser av grått….

Jag har gått förbi förlagen (bromsklossarna) och betalar allt själv. (Det här blir spännande).

OBS: Jag tänkte inte på att det bara är plats för 12 tecken när man gör inbetalning direkt till bankkonto. Skriv ert namn och lämna sedan adressen via Facebook, messenger eller SMS på nr 070 5588040 som även fungerar att swisha på. Ring gärna på numret om ni har fler frågor.  M v h, Rooney.”